Amical cu SCÂNTEI! FC Hermannstadt – Bandırmaspor 3-0 (2-0)

FC Hermannstadt se pregătește să încheie cantonamentul de 10 zile din Turcia. Lotul deplasat în Antalya va reveni la Sibiu sâmbătă 14 ianuarie. În această după-amiază, gruparea sibiană a mai disputat un meci amical, care s-a dovedit în cele din urmă „cu scântei“, în condițiile în care, spre final, au avut loc incidente, iar jocul a fost oprit.

Articol de Dan GREAVU

foto: facebook/FCH

Deși inițial a anunțat că va disputa un singur meci amical în cantonament, programul a fost modificat astfel încât elevii lui Marius Măldărășanu au mai jucat o partidă de verificare chiar în cursul acestei după amiezi. Sibienii au întâlnit, pe Arena Fanatic din Antalya, gruparea Bandırmaspor (locul 5 în Liga 2, Turcia). Pe o ploaie deasă, la 3-0 pentru sibieni, îngrijorat de intrările dure la balon ale turcilor, în special aproape de final, Măldărășanu și-a scos echipa de pe teren în minutul 79.

Măldărășanu a început cu Letica – Butean, Issah, Beja, Opruț – Răuță, Biceanu, Oroian, Balaure – Buhăcianu, Paraschiv. Rezerve: Muțiu – Uțiu, Medina, Antoche, Sota, Petrescu, Iancu, Bărbuț, Popescu, Babic, Hanzu, Popa și Bucuroiu.

FC Hermannstadt a controlat ostilitățile în partida cu echipa de ligă secundă, reușind să își asigure un avantaj de două goluri până la pauză. Au înscris Balaure, la o gravă greșeală a portarului advers, și Daniel Paraschiv. În actul secund, Măldărășanu a introdus pe rând toți jucătorii de pe foaia de joc. Cosmin Bucuroiu a majorat diferența la 3 goluri, iar portarul Vlad Muțiu a reușit să pareze un penalty. Din păcate, spre finalul partidei spiritele s-au încins atât de tare încât meciul a fost oprit ca urmare a unor incidente, a anunțat FC Hermannstadt.

Au exagerat și atunci am preferat să ne oprim. Mai erau 10-15 minute, mai bine să avem jucători apți, decât să se întâmple ceva ce nu și-ar dori niciun antrenor. Au fost mult mai multe faze … și meleu de jucători, să se ia la bătaie, la Para, apoi l-a lovit pe Petre, pe Sota, adică au exagerat. Înțelegem lucrurile astea, dar… nu mai contează. Nici noi nu ne-am atins scopul, nu am ajuns la minutele pe care ni le doream, dar asta e viața…  cel puțin sunt băieții ok.“, a declarat Marius Măldărășanu, la finalul partidei.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI și DECLARAȚII la final

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*