Analiză dură a guvernării PSD, realizată de Raluca Turcan | VIDEO

PSD și ALDE ar avea nevoie de 20 de ani la guvernare ca să realizeze ce au promis pentru patru ani, este de părere deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, care a prezentat astăzi „Cartea Neagră a Guvernării PSD”.

Documentul care numără 226 de pagini este dovada că alianța PSD-ALDE i-a abandonat pe români din prima zi a preluării mandatului, a afirmat Turcan, într-o conferință de presă. „PSD – ALDE s-au angajat să ducă la îndeplinire 724 de măsuri și au realizat doar 33: adică sub 5% în primul an de guvernare! Deci 20 de ani le-ar trebui pentru a crește condițiile de viață ale românilor care nu fac parte din grupul clientelar al profitorilor politici”, a precizat liderul liberal.

Întrebată cum vede posibilitatea ca Bogdan Trif, președintele interimar al PSD Sibiu, să primească portofoliul Turismului în noul Guvern Dăncilă, Turcan a răspuns: „cu mare speranță”. Dar, totodată, l-a acuzat pe Trif de obediență față de Liviu Dragnea. „De fiecare dată, am privit cu mare speranță când a fost desemnat un ministru din Sibiu. Aștept rezultate palpabile pentru sibieni. La nivel de sibian, rezultatele guvernării PSD-ALDE, până în momentul de față, sunt zero, chiar pe minus în multe domenii. Se confirmă, încă o dată, că aplauzele pe treptele DNA pentru susținerea președintelui de partid dau rezultate”, a comentat deputatul PNL.

Turcan a mai anunțat că PNL va vota împotriva cabinetului Dăncilă și speră ca guvernul să fie respins la vot în Parlament. „Au călcat în picioare tot ce funcționa în această țară. Asta numesc ei guvernare? PNL a făcut Cartea Neagră și pentru a sublinia adevăratele obiective ale guvernelor Dragnea-Tăriceanu și anume: subordonarea justiției și albirea dosarelor liderilor PSD și ALDE. PSD-ALDE și orice acolit trebuie să înțeleagă că aceste acțiuni izolează țara noastră de restul lumii democratice. Anul 2017 este un an pierdut pentru România! Veniturile populației au fost șubrezite de creșterea prețurilor. Creșterea economică nu se vede în nimic. PSD, acest partid care a guvernat, direct sau indirect, mai bine de 20 de ani România, a demonstrat pentru a nu știu câta oară că nu poate guverna în beneficiul românilor, chiar dacă au venit mereu la guvernare într-un context economic favorabil”, a mai precizat președintele PNL Sibiu.


Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*