Anchetă internă la Spitalul Județean

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a anunţat, sâmbătă, deschiderea unei anchete interne, după apariţia în spaţiul public a unei înregistrări cu convorbirea dintre un medic şi fiica unui pacient, informează AGERPRES.

„Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări cu o convorbire dintre un medic cardiolog al SCJU Sibiu şi fiica unui pacient, purtată într-un mod inadecvat şi în care se utilizează cuvinte jignitoare, conducerea spitalului anunţă că va fi demarată de urgenţă o anchetă internă. Precizăm că nu tolerăm un astfel de comportament în cadrul unei instituţii publice care trebuie să se afle la dispoziţia cetăţenilor iar orice abatere de la conduita etică, morală şi profesionalだva fi sancţionată”, se arată într-un comunicat al SCJU Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, conducerea unităţii sanitare le cere scuze cetăţenilor pentru situaţia creată.

„Acest tip de comportament nu caracterizează personalul spitalului, fiind doar o refulare personală de neacceptat”, se mai menţionează în comunicat.

Înregistrarea convorbirii a apărut în cursul zilei de vineri pe pagina de Facebook a unui fost polițist. Postarea este însoțită de fotografia și numele medicului incriminat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*