Andreea DRAGOMAN revine la masa de joc. România întâlnește Ungaria

Cu medieșeanca Andreea Dragoman în echipă, naționala feminină de tenis de masă a României întâlnește mâine Ungaria, în Sala Polivalentă din București, în grupa de calificare pentru Campionatul European echipe seniori Malmö 2023.

foto: facebook/FRTM

Medieșeanca Andreea Dragoman se numără așadar din nou printre jucătoarele care reprezintă România în grupele de calificare la CE echipe seniori  de anul viitopr din Suedia. Face parte dintr-o echipă puternică, vicecampioană europeană, alături de Bernadette Szocs, Elizabeta Samara și Adina Diaconu, sub coordonarea antrenorilor Viorel Filimon și Mihaela Șteff.

România întâlnește Ungaria, de la ora 16, cu calificarea „în buzunar“, după o dublă victorie în fața Turciei, ultima dată în 7 decembrie, la București. Punctul decisiv a fost realizat de medieșeanca noastră, Andreea Dragoman întorcând de la 0-2 cu Ece Harac, pentru 3-2 (6-11, 9-11, 11-6, 11-9, 11-5).

Despre returul cu Turcia și calificarea la CE echipe seniori Malmö am scris AICI

Tot mâine, în Sala Polivalentă din București, dar de la ora 19, echipa masculină de tenis de masă a României întâlnește Slovenia, meciul contând de asemenea pentru grupa de calificare la Campionatul European echipe seniori Malmö 2023.

„Loturile de seniori au o linie de clasament perfectă, cu victorii pe linie în grupele de calificare pentru Campionatul European echipe seniori Malmo 2023.

Program

(F) România – Ungaria, miercuri, ora 16:00

(M) România – Slovenia, miercuri, ora 19:00

𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢!

Componența echipelor:

(F) România: Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, antrenori Viorel Filimon și Mihaela Șteff.

(M) România: Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea și Hunor Szocs, antrenori Andrei Filimon și Ionuț Seni.

(F) Ungaria: Bernadett Balint, Leonie Hartbrich, Mercedesz Nagyvaradi, antrenor Zoltan Batorfi

(M) Slovenia: Brin Vovk Petrovski, Aljaz Godec, Miha Podobnik, antrenor Andreja Ojstersek Urh.

Meciurile, în direct pe pagina de Facebook a FRTM și pe canalul de YouTube al FRTM.

Toate informațiile și rezultatele naționalelor sunt pe site-ul FRTM—> http://bit.ly/3RlpvTA“, a transmis Federația Română de tenis de masă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*