Andreea Dragoman și Mark Bărdaș ne reprezintă la Europene

Multipla noastră campioană Andreea Dragoman se pregătește de startul Campionatelor Europene de tenis de masă, cea mai importantă competiție din acest an. Campionatul European individual seniori 2022 are loc între 13-21 august, în München, Germania. Sportivii români intră în cursa pentru medaliile continentale la simplu feminin/masculin, dublu feminin/masculin/mixt.

foto: FRTM

Medieșeanca Andreea Dragoman face parte dintr-un lot valoros, care le mai cuprinde pe Elizabeta Samara (medalia de bronz la simplu feminin în ediția de anul trecut, de la Varșovia), Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Irina Ciobanu și Tania Plăian. Antrenori: Viorel Filimon, Mihaela Steff.

Sportivele nostre încheie azi cantonamentul de pregătire desfășurat între 1-11 august la Sala Polivalentă din București, alături de colegi și antrenori din loturile naționale ale României.

Mark Bărdaș, la Strasbourg

Mark Bărdaș, tânăra speranță a tenisului de masă din Dumbrăveni, va face parte din lotul României pentru Campionatul European de juniori 11 ani, programat în perioada 26-28 august, la Strasbourg (Schiltigheim), Franța.

Tânărul nostru sportiv s-a remarcat la Campionatele Naționale din luna mai anul acesta, unde a devenit campion cu echipa la care este înscris pentru a participa la competiții, CSȘ Odorheiu Secuiesc. Sportivul pregătit de antrenorul Ioan Corburean nu a pierdut nicio partidă din cadrul turneului, reușind să câștige inclusiv meciul din finală, devenind astfel primul campion național de tenis de masă din Dumbrăveni.

România va fi reprezentată la Europenele juniori de echipe formate din 3 băieți și 3 fete la fiecare categoriile juniori 11 ani și respectiv juniori 13 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*