Angajări la Poliția Sibiu

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu scoate la concurs 23 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 13 posturi de ofițeri de poliție și 10 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la acesată dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile: secretariat, documente clasificate și arhiva, cazier judiciar, statistică și evidență operative, marketing și achiziții, popotă, investigarea infracțiunilor informatice, financiar, comunicații și informatică, investigarea criminalității economice, agent – moto, implementare proiecte, educație fizică și autoapărare, conducere auto în regim prioritar și defensiv, ordine publică – electronist, ordine publică – silvicultură, rutieră: sistematizare, control tehnic, legalitatea transportului și suport.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

În perioada 21 – 29 octombrie, se vor desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 5 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*