Angajări la Pompieri și Jandarmerie

Sibienii interesați de o carieră în structurile Ministerului de Interne au șanse să prindă un post la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Dumitru Croitoru” sau Inspectoratul de Jandarmi Judeţean. În aceste zile, cele două instituții organizează concursuri prin încadrare directă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu organizează concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru două posturi de ofițer în cadrul Compartimentului Avizare – Autorizare și Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și două posturi de subofițer în cadrul Serviciului Resurse Umane – Compartimentul Încadrare Gestiune Resurse Umane și Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației.

Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare, până pe 10 ianuarie, în intervalul orar 9.00-15.00, la sediul ISU Sibiu, situat pe str. Vasile Cârlova, nr. 16-22. Graficul de concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru fiecare post în parte, pot fi obținute de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0269/211212 sau pe www.isusibiu.ro, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu organizează, în această perioadă, un concurs prin încadrare directă, în vederea ocupării a două posturi vacante în cadrul Serviciului Suport  Logistic. Este vorba despre un post de subofițer administrativ principal la popota unității și unul de ofițer specialist I – Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului.

Informațiile suplimentare referitoare la condiţiile legale, criteriile specifice de recrutare și conținutul dosarului de recrutare în vederea participării la concurs se pot obține accesând pagina www.jandarmeriasibiu.ro/Anunturi-angajari.html sau la sediul Jandarmeriei, situat pe Calea Poplăcii nr. 85, telefon 0269/233170, 0269/233190, interior 24537, 24535, 24407, în fiecare zi lucrătoare între orele 8.30 și 15.00. Cererile de înscriere se pot depune până în data de 15 ianuarie, ora 15.00, la sediul inspectoratului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*