Animal Life Sibiu a dat startul caravanei castrărilor gratuite, la Micăsasa

Animal Life Sibiu a început astăzi o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor. Clinica mobilă Animal Life va fi amplasată în Micăsasa, până în data de 16 iunie.

Începând de astăzi și până joia viitoare (16 iunie), Clinica mobilă Animal Life  este amplasată la dispensarul veterinar din comuna Micăsasa, judetul Sibiu, în cadrul campaniei de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, cu și fără stăpâni, organizate cu sprijinul Primariei Micăsasa si al voluntarilor locali.
”Multumirile noastre se îndreaptă către organizația International Aid for the Protection an Welfare of Animals, care cofinanțează, alături de asociația noastra, Animal Life, aceste interventii salvatoare de vieți, și către medicul veterinar Cornel Stoenescu de la Nomad Vet Association”, spun reprezentanții Animal Life Sibiu. 
Campania de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor desfășurată de Animal Life va fi susținută si din fondurile obținute la Maratonul Internațional Sibiu – prin intermediul Fundației Comunitare Sibiu – cu ajutorul alergătorilor si susținătorilor proiectului Animal Life de la maraton.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*