Animal Life Sibiu: devotați prietenilor patrupezi, 365 de zile pe an, 24/7

523 de câini și pisici preluați, 481 de animăluțe adoptate și 2175 animăluțe sterilizate. Acesta este rezultatul muncii de 365 de zile, 24 de ore din 24 al voluntarilor Animal Life Sibiu în anul 2022.

Foto: Facebook Animal Life Sibiu
Voluntarii Animal Life Sibiu sunt dedicați salvării și protejării câinilor și pisicilor abandonate 365 de zile pe an, 24 de ore din 24. Acest lucru reiese și din cifrele care reflectă activitatea organizației în anul care a trecut. 523 de câini și pisici preluați, 481 de animăluțe adoptate și 2175 animăluțe sterilizate. Adică este 20000 de pui care nu s-au mai născut pe străzi și nu vor mai suferi. Deși adopțiile au scăzut considerabil, voluntarii nu se dau bătuți și fac eforturi pentru a prelua fiecare animăluț găsit pe stradă rănit sau aandonat.
”Aceasta este activitatea noastră în 2022 tradusa în cifre, cifre în spatele cărora stau 365 de zile de muncă susținută, reușite și dezamăgiri, bucurii și tristețe, determinare și dorința de schimbare!
A fost un an foarte greu, un an în care am încercat sa ne revenim după pandemia de Covid 19 și în care am resimțit puternic efectele războiului din tara vecina. Adopțiile au scăzut considerabil, iar asta a avut un efect direct asupra numărului de animale preluate
Am reușit totuși sa ne depășim recordul de sterilizări din anul precedent, am sterilizat 2175 de animale, din care peste 1500 de femele, iar asta înseamnă peste 20000 de pui (într-un singur an) care nu vor mai suferi! Suntem mândri de acest rezultat.
Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, fără ajutorul asociațiilor partenere din Germania, al oamenilor și companiilor care ne sprijină constant, al colaboratorilor nu am fi reusit! Va multumim
Avem nevoie în continuare de susținerea voastră pentru ca munca noastră în folosul animalelor și a comunității sa poată continua!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*