Animal Life Sibiu: ”Noi dăm 100%. Alegeti ca voi să dați pentru noi 3,5%!”

Animal Life Sibiu face apel către sibieni să sprijine activitatea asociației donând 3,5% din impozitul pe venit. Numai anul trecut asociația sibiană pentru protecția animalelor a ridicat din strada 758 de câini și pisici, a oferit familii pentru 661 dintre ele, și a castrat 1888 de animăluțe.

”Împreună salvăm mii de suflete! Noi dăm 100%. Alegeti ca voi să dați pentru noi 3,5%! Animal Life a crescut împreună cu voi, cei care ați crezut în noi și pentru asta vă mulțumim! Împreună am reușit să construim o echipă care anul trecut a ridicat din strada 758 de câini și pisici, a oferit familii pentru 661 dintre ele, și a castrat 1888.
Printr-un simplu formular puteți să direcționați catre noi bani din impozitul vostru pe venit care altfel va merge la stat!
Tot ce trebuie să faceți este să descarcăti formularul aici https://animallife.ro/…/uploads/2022/01/form-230-2021.pdf, să vă completați datele și să îl depuneți la sediul ANAF din orașul dumneavoastră de reședință. Puteți opta și să îl trimiteți la ANAF prin poștă.”, fac apel voluntarii Animal Life.
Termenul limită pentru depunerea formularului 230, prin care alegeți să donați 3,5% din impozitul vostru pe venit, este de 25 mai.
De asemenea, aveti și opțiunea de a completa și lăsa formularul direct la cabinetele veterinare cu care colaborează asociația:
  •  Clinica Veterinara Sky Vet – str. E. A. Bielz, nr. 54, Sibiu
  •  Clinica Veterinara Exclusive Vets – str. Bahluiului, nr.18, Sibiu
Mai multe detalii puteti gasi  pe https://animallife.ro/doneaza-2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*