Anotimpuri VI: „Adevăr și provocare”

O poveste inspirată din realitate, însă din afara tiparelor. Șase actori și muzicieni au făcut schimb de roluri pentru a doua dată, în urma succesului înregistrat de primul lor spectacol, „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?”

Proiectul „Anotimpuri VI. Toamna” vă propune „Adevăr și provocare”, un spectacol modular aflat la confluența artelor improvizatorice dintre teatru și jazz. Relația dintre cele șase personaje urmărește expunerea autentică a paradoxurilor comune din zilele noastre.

Întrebări

Ce este adevăr și ce este provocare în prezentul pe care îl împărtășim? Unde se află linia subțire dintre realitate și ficțiune? Și unde se termină personajele și unde încep oamenii din spatele lor? Răspunsurile sunt provocarea la care pot răspunde doar spectatorii, luni, 13 septembrie, ora 19:00, la Biblioteca Județeană „ASTRA” din Sibiu. Accesul va fi liber, în limita locurilor disponibile, prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com.

Din distribuție fac parte actorii Ana Turos și Andrei Mărcuță, precum și muzicienii: Alexandru Arcuș – saxofon, Iulian Ochescu – pian, José Almar – chitară & more, Laura Benedek – chitară bas.

Un spectacol realizat sub îndrumarea mentorilor Adrian Sitaru – regizor, Ioana Flora – actriță, Luiza Zan – interpretă și compozitoare de jazz. Producător: Sebastian Gheorghiu.

Teatru și jazz

Pasionații de noutate în teatru și jazz vor avea parte de un dialog firesc în care muzica nu ocupă rolul de coloană sonoră, ci rostește lucruri ce nu au putut fi exprimate altfel.

Spectacolul este parte din proiectul „Anotimpuri VI. Toamna”, seria de evenimente concepute în urmă cu șase ani pentru a surprinde publicul din Sibiu în fiecare anotimp cu o producție inedită, culminând în sezonul rece cu mult-așteptatul Concert de Anul Nou.

„Anotimpuri VI” este un proiect organizat de Asociația „UCIMR” – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, proiect cultural co-finanțat de Primăria municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*