Anunț începere proiect „Coridor de deplasare cu bicicleta pentru conectarea cartierului Ștrand cu zona centrală și parcul Sub Arini“ (P)

Municipiul Sibiu a semnat contractul de finanțare europeană nerambursabilă pentru proiectul „Coridor de deplasare cu bicicleta pentru conectarea cartierului Ștrand cu zona centrală și parcul Sub Arini “, Cod SMIS 127198, depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4, Prioritatea de Investiții 4e, Obiectiv specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investițiile bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Click pentru imagine pentru rezoluție mare

Click pentru imagine pentru rezoluție mare

One Comment

  1. Ma intreb, oare tote strazile de pamint au fost asfaltate, incit primaria nu mai stie ce „investiti” sa faca. Din cite se vede majoritatea celor care au biciclete sint de teren. Noua ni se arata la tv, cum diversi biciclisti merg prin paduri cu teren accidentat. Pe traseul respectiv, cam citi biciclisti o sa mearga, mai multi decit cei care stau pe strazile de pamint? Oare asta sa fie un exemplu de a cheltui banii publici pe obiective mai putin folositoare, cum au fost terenurile de sport in localitatile in care sint majoritatea oameni in virsta?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*