Ape tulburi în PSD, înaintea alegerilor locale. Social-democrații din Săliște au trecut în bloc la PPU

Marea majoritate a membrilor organizației locale PSD Săliște s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (PPU).

Ioan Claudiu Muntean

Ioan Claudiu Muntean

Aceștia au plecat din PSD din cauza nemulțumirilor legate de desemnarea candidatului PSD pentru Primăria Săliște. Organizația locală a PSD l-a suținut pe Gabriel Moldovan, care este și consilier local, însă conducerea județeană nu a fost de acord și l-a nominalizat, în schimb, pe Ioan Claudiu Muntean, trecând peste voința organizației locale. Acesta din urmă a fost prezentat în urmă cu două săptămâni, în cadrul unei conferințe de presă, drept candidatul PSD pentru Primăria Săliște. Muntean este jurist și lucrează ca inspector reglementări Aeroportul Internațional Sibiu.

Organizația locală a PSD din Săliște l-a susținut în continuare pe Gabriel Moldovan și nu a recunoscut candidatura lui Muntean. În aceste condiții, aprope 40 de membri ai PSD Săliște au trecut la PPU, recent înființat. „Noi le-am întins o mână, pentru a-și prezenta obiectivele politice. Eu îi cunosc foarte bine“, ne-a declarat Ovidiu Zeicu, președintele filialei municipale Sibiu a PPU. Astfel, Gabriel Moldovan va candida la Primăria Săliște din partea PPU.

Contactați telefonic, Ioan Cindrea, președintele PSD Sibiu, și Gabriel Moldovan, noul candidat PPU la Primăria Săliște, nu au răspuns pentru a comenta subiectul.

6 Comments

 1. Nicolae Tarcea says:

  Daca-i asa este mare pacat. Nu cred ca-i bine cand nominalizarile se fac de la centru si nu tin cont de parerile celor din teritoriu. Salistenii sunt oameni hotarati si nu se lasa manevrati. Se pare ca in acest caz a lipsit dialogul. Pacat. Succes salistenilor.

 2. Ioan V. says:

  Acest personaj Muntean, este un om care tot timpul dintre propriul interes si cel al cetatenilor, si l-a urmarit pe al lui. (acest lucru vazandu-se din viata lui politica,deoarece l-a sustinut pe fostul primar, Banciu, apoi pe contracandidatul lui, Racuciu). Despre cele intamplate, se dovedeste lipsa de democratie existenta in PSD Sibiu.
  Toate stima pentru Gabriel Moldovan, si pentru initiativa lui de a candida la Primaria Saliste.

 3. MIKLOS says:

  Mai fratilor ati inebunit cu totii …..auzi cica il sustine ovidiu zeicu dansatorul de la Junii Sibiului fost membru PSD si omul lui Cindrea care a facut vrajba intre toti membrii Ansamblului deoarece a sperat o mare functie promisa de Cindrea daca castigau alegerile
  Acum cand s-a rupt relatia psd-ului Zeicu a fugit la PPU ca tot spera si el un ciolan si nu se lasa nicicum pana cand vre-un partid il propulseaza in fata
  Astia sant oamenii care nu au nimic de spus si nici scoala luminata se agata de politica doar doar se realizeaza cumva ………imbatranind prin filtrele politicii fugind de la un partid la altul neavand nici macar coloana vertebrala sa-si sustina ideile pana la capat ramanand intr-un partid ………..habar nu are de nimic doar interes personal ………..
  Ne-am saturat de asemenea oameni ……..
  Da e un dansator bun si atat ca in politica isi da cu sangul in dreptul driblind tot ce prinde inclusiv oamenii care i-au intins o mana !!!!!

 4. Razvan says:

  Atata vreme cat cineva paraseste organizatia din care face parte pentru ca nu e multumit intr-un moment sau altul de unele decizii luate de partid (doar cu scopul de a mari sansele de castigare a alegerilor), atunci cred ca e mai bine ca ei sa fie in alta tabara, decat sa saboteze din interior.
  Multa bafta domnul Muntean

 5. Sandel says:

  Ai grija d-le Zeicu ca prea mult politica poate strica si viata de familie ( vezi un exemplu mentorul tau in politica ) si azi maine ti se dezvolta si alte simturi cu aspiratii si la alte femei ca vezi doamne esti cineva dupa parerea ta si ai trecere de acum peste tot

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*