Apel la voluntarii care doresc să ajute Șura Culturală Gușterița

Șura Culturală Gușterița îi cheamă pe toți cei care doresc să facă ceva bun pentru acest loc dedicat comunității locale din cartier, să participe sâmbătă la o acțiune de muncă voluntară pentru a amenaja exteriorul șurii.

„Șura Culturală nu este gata! Dacă am văzut acoperișul, ușile, baia, bucătăria, ne am concentrat pe activități. Dar acum e nevoie de o intervenție masiva să eliberăm de resturi de materiale după șantier, să curățăm, să organizăm spațiul din jur! Vă invităm la 2 ore de muncă „în folosul comunității”!” a transmis preotiul Alexandru Ioniță, administratorul Șurii Culturale Gușterița într-o postare pe Facebook.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie de la ora 9.30

„Sâmbătă stoarcem un pic mușchii poate lânceziți la laptop sau alte joburi statice. Vrem să facem curățenie în urma șantierului, sa sortam materiale, cărăm moloz cu roaba, săpăm, curățăm, ordonăm.
Cu ocazia acestei acțiuni de munca voluntară vorbim – în pauză – și despre Cina Voluntarilor de pe 14 noiembrie. Cei care cunoașteți proiectul Șurii Culturale sunteți bineveniți! Cei care încă nu îl cunoașteți, ne bucurăm să ne cunoaștem!
Vă rugăm anunțați participarea prin sms la 0743006806. Mulțumim!” au mai transmis cei de la Șura Culturală Gușterița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*