Apel umanitar din partea Asociației Filantropice Olivia (AFO)

Asociația Filantropică Olivia – AFO Sibiu face un apel umanitar pentru toți cei care doresc să se implice în a ajuta o persoană în vârstă de 72 de ani, să poată merge din nou.

Este vorba de doamna  C. Nistor din Sibiu care în anul 2019 a suferit un accident fiind lovită de către un biciclist. A suferit o contuzie puternică la genunchiul stâng pe care acum nu îl mai poate mișca și practic nu se mai poate rezema în el.

Deși a încercat tot felul de tratamente medicale, inclusiv infiltrații cu acid hialuronic în genunchiul afectat, singura soluție ar fi o proteză care costă însă aproximativ 3500 de Euro, sumă pe care, din pensie,  doamna Nistor nu și-o poate permite.

Potrivit actelor medicale doamna  C. Nistor are acum ca și diagnostic o „instabilitate potențial patelo-femurală stânga, și artroză patelo femurală stânga”.

Dealtfel toate documentele medicale pot fi găsite la sediul Asociației Filantropice Olivia,  nr de tel: 0743-174472.

Asociația Filantropică Olivia face un apel la toți cei care pot și doresc să se implice în ajutarea doamnei  C. Nistor pentru ca aceasta să aibă parte de o bătrânețe mai ușoară și să poată să se deplaseze.

Cei care pot și doresc să doneze bani pentru ca doamna  C. Nistor să poată beneficia de o proteză de genunchi o pot face în conturile:

RO48 BTRL 0330 1205 E296 5702 deschis la Banca Transilvania Sucursala Sibiu, pentru donații în Lei

RO65 BTRL EURCRT 00E2 9657 01 deschis la Banca Transilvania Sucursala Sibiu, pentru donații în Euro

Donațiile trebuie însoțite de mențiunea „pentru cazul social  C. Nistor”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*