Apelul Primăriei Copșa Mică: Nu sta la poveşti! Boala este la uşa noastră, depinde de noi dacă o lăsăm în casă

Primăria oraşului Copşa Mică estimează o creştere a numărului pacienţilor cu COVID-19, motiv pentru care îi îndeamnă pe cetăţeni să nu stea la poveşti după ce ies din case, potrivit unei postări pe pagina oficială de Facebook.


În prezent, patru familii din oraşul Copşa Mică sunt în izolare, după ce patru cetăţeni au fost diagnosticaţi cu COVID-19, scrie Agerpres.

„La ora aceasta în oraşul nostru sunt 4 familii aflate în izolare, 12 persoane, din care 4 persoane au fost confirmate pozitiv! Fără a dori să creăm panică, numărul celor infectaţi o să crească, şi asta este urmarea nerespectării normelor de distanţiere impuse de autorităţi!”, se arată în mesajul publicat de Primăria Copşa Mică.

Cetăţenii din oraşul Copşa Mică mai sunt sfătuiţi să nu iasă în faţa blocului la poveşti, să păstreze distanţa de doi metri, să poartă mască sau eşarfă şi să se spele pe mâini.

„Boala este de mult la uşa noastră, depinde de noi dacă o lăsăm în casă. Acest virus ucide şi singura metoda de a ne apăra momentan este distanţarea socială, purtarea măştii, a mănuşilor, spălatul pe mâini şi statul în casă! Nu sta în faţa blocului la poveşti, nu sta nicăieri la poveşti! Păstrează distanţa de minim 2 m! Stai cu familia ta şi eşti în siguranţă şi tu şi ei! Spălaţi-vă pe mâini şi purtaţi mască când ieşiţi în afara locuinţei. Te speli…te aperi, porţi mască…îi aperi pe alţii şi pe tine! Nu ai mască, poartă o eşarfă sau improvizează una!”, spun cei de la Primăria Copşa Mică.

Copşa Mică este un oraş aflat în nordul judeţului Sibiu, în apropiere de municipiul Mediaş, unde locuiesc peste 6.000 de cetăţeni, potrivit informaţiilor oficiale de pe site-ul Primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*