Aproape de cer

Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi sfințită astăzi.

foto: Facebook / Hotel of Ice

Turiştii ce ajung în ţinutul de gheaţă şi zăpadă de la Bâlea Lac, în inima Masivului Făgăraş, au posibilitatea de a vizita încă două obiective inedite: Biserica de Gheaţă şi complexul de igluuri. Cele două construcţii completează, împreună cu Hotelul de Gheaţă şi Winter Park, tabloul deja cunoscut oaspeţilor din ultimii ani ai acestei zone, toate acestea fiind elementele componente ale aceluiaşi proiect de marketing turistic.

Deschisă pentru toți

Dacă la cele trei igluuri s-au onorat deja primele rezervări pentru cazare, pentru cea de-a douăsprezecea Biserică de Gheaţă lucrurile stau oarecum diferit, aici desfăşurându-se, în ultima perioadă, retuşuri şi amenajări interioare, binecuvântarea ineditului lăcaş de cult fiind programată pentru astăzi, 26 ianuarie.

La fel ca şi în anii trecuţi, Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac va avea un caracter ecumenic, accesul fiind permis oricărui vizitator, indiferent de credinţă sau orientare religioasă. După binecuvântarea preoţilor diferitelor confesiuni, Biserica de Gheaţă va putea găzdui diferite evenimente, publice sau cu caracter privat.

Unic în regiune

Complexul „Hotel of Ice” de la Bâlea Lac este unic în partea de sud-est a Europei. Hotelul de Gheață este și el aproape gata de inaugurare, marea petrecere urmând să aibă loc pe 10 februarie, începând cu ora 19. La eveniment va participa și cântăreața Mirabela Dauer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*