Arcaș își explică votul: Nu sunt aliat al altcuiva, nu sunt plimbăreț

Preşedintele Comisiei de buget din Senat, social-democratul Viorel Arcaş, a declarat, ieri, că nu va trăda PSD-ul şi că nu va vota moţiunea de cenzură, după ce a greşit miercuri, când a votat cu privire la ordinea de zi şedinţei în care trebuia citită moţiunea de cenzură.

„Eu nu am votat, pentru că a fost o greşeală. (…) să fie foarte clar pentru toată lumea, că nu sunt aliat al altcuiva, nu sunt plimbăreţ, nu am fost niciodată”, a spus Viorel Arcaş, într-o conferinţă de presă.

Viorel Arcaș

Senatorul PSD Sibiu a adăuga că „dacă va trece moţiunea, va fi foarte grav pentru popor, pentru PSD nu va fi foarte grav”.

„Legat de moţiune, eu am spus-o, am avut şi incidentul acesta mediatizat destul de bine (…) este aşa o acţiune de imagine şi această moţiune. Dacă va trece moţiunea, va fi foarte grav pentru popor, pentru ţară în general, pentru PSD nu va fi foarte grav dacă va trece. De ce? Orice guvern se erodează”, a argumentat Arcaş.

Senatorul social-democrat Paul Stănescu, liderul de grup al social-democraţilor în Senat, Radu Preda, şi senatorul Viorel Arcaş au declarat că au greşit când au votat, miercuri, ordinea de zi a şedinţei în care trebuia să fie citită moţiunea de cenzură.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*