ARENA CAMPIONILOR – Vineri, 5 August la Aria Sibiu

La Aria, se anunță prima dintr-o serie de super competiții distractive pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Începând cu vineri, 5 August toată familia este invitată la Arena Campionilor. Fie că vrei să participi, să vii la distracție sau să susții competiția, toboganele și piscinele te așteaptă.

Arena Campionilor propune o seară competitivă în zona Aqua și Tobogane unde toți membrii familiei, de la mic la mare, pot participa la 4 concursuri distractive și la care pot câștiga premii din partea Aria și a partenerilor de organizare. Acesta va fi primul eveniment dintr-o serie de competiții ce se vor desfășura vinerea, începând cu ora 18:00.

Concursul constă în 4 provocări la care participă copiii și părinții, atât singuri cât și în echipă: două întreceri pe tobogane si două aventuri în piscinele de relaxare – căutare de comori și ștafetă. Spiritul competitiv și lucrul în echipă vor fi ingredientele cheie pentru o victorie sigură. Pentru fiecare probă, cei mai buni vor câștiga premii din partea Aria.

Acest concurs este o ocazie pentru cei mici de a-și descoperi spiritul competitiv într-o ambianță plăcută, familiară, iar pentru părinți o pauză binemeritată de la rutina din timpul săptămânii.

Aria Sibiu te așteaptă în fiecare zi cu piscine de relaxare, bazine de înot și tobogane pentru toate vârstele unde îți poți petrece timpul alături de cei dragi, te poți relaxa după o săptămână grea.

In plus, aici gasesti cea mai mare sala de fitness din Sibiu, un program săptămânal variat de clase de sport și antrenori personali de top.

#TeamAria te asteapta cu suprize în viitorul apropiat, din dragoste pentru Sibiu și sibieni – un bistro dedicat mâncărurilor sănătoase, o terasă destinată celor mai interesante evenimente culturale, de networking și petreceri fără egal în Sibiu și multe altele în curând.

 

https://fb.me/e/5jtczyjXt

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*