ARTmania Festival oferă joburi către comunitatea ucraineană din Sibiu

ARTmania Festival, cel mai longeviv și important festival dedicat culturii rock din România, pune la dispoziția comunității ucrainene locale o serie de job-uri în cadrul evenimentului din acest an.

Aflat la cea de–a 15-a ediție, ARTmania are loc în perioada 22-24 iulie, în Piața Mare din Sibiu. Recent, organizatorii au anunțat un număr de roluri esențiale pentru buna desfășurare a festivalului, disponibile pentru ucrainenii care trăiesc în Sibiu – în echipele de producție și ospitalitate:

  • Casier
  • Operator tabletă
  • Barman
  • Ajutor Barman
  • Runner festival
  • Asistent producție

„În Sibiu există o comunitate de mii de ucraineni care au ales să se stabilească aici de la izbucnirea războiului din țara lor. Au considerat că este locul în care se simt în siguranță după toate provocările pe care au fost obligați să le traverseze. Ne dorim să le fim alături și să-i implicăm în cele mai așteptate și importante manifestări culturale pe care Sibiul le găzduiește. De aceea, am lansat acest proces de recrutare în rândul ucrainenilor din Sibiu, pentru ARTmania Festival, pentru a le face o introducere în viața culturală generoasă a zonei și a le oferi, în același timp, oportunitatea de a se implica în mod direct in crearea unei experiențe memorabile pentru comunitatea noastră.”, a spus Codruța Vulcu, fondator și director al festivalului.

Descrierile job-urilor si responsabilitățile aferente sunt publicate pe artery.community, platforma inițiată de ARTmania Festival, în parteneriat cu Music Export Ukraine si Pohoda Festival, al cărei scop este să ofere sprijin creativilor și profesioniștilor din industria muzicală care au fost nevoiți să părăsească zona de război și să se relocheze în alte state europene.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*