Asociația Animal Life a primit o donație importantă din partea unei mari iubitoare de animale

La sfârșitul lunii trecute, Asociația Animal Life lansa pe Facebook un apel către cei care pot să ajute.

Membrii asociației au trecut prin momente grele atunci când, aproape simultan, s-au defectat atât mașina cu care transportau animalele de la adăpost la veterinar, dar și centrala termică a adăpostului.

Reparațiile au costat foarte mult, iar asociația a lansat un apel către cei care pot contribui la amortizarea cheltuielilor neprevăzute.

„Credem că ni se întâmplă tuturor, când ceva merge prost încep toate să o ia razna.

Nu e suficient că nu mai știm cum să ne gestionăm puținele resurse disponibile ca iată avem parte și de surprize neplăcute!

S-au stricat atât masina cu care colega noastră merge la adăpost și duce câinii la veterinar dar și centrala termică de la adăpost, din păcate nu putem să ne lipsim de niciuna dintre ele și reparațiile au fost necesare.

Împreună ne-au costat 1425 lei.

Daca doriți să ne oferiți o mână de ajutor, din nou, o puteți face donând orice sumă de bani prin următoarele metode, cu specificația „reparații”:

Cont lei:

IBAN: RO03BTRLRONCRT0572564801

Cont EURO

IBAN: RO50BTRLEURCRT0572564801

BANCA TRANSILVANIA

Beneficiar: Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii Animal Life

Paypal

E-mail: office@animallife.ro

Vă mulțumim că ne ajutați să ajutăm” au transmis în 31 octombrie membrii Asociației Animal Life.

La doar câteva zile membrii Asociației au avut parte de o marre surpriză. Sara Turetta, de la Save the Dogs and other Animals din Italia, a donat asociației sibiene o mașină pentru a putea transporta în continuare animalele în siguranță la veterinar.

„Ce minunat este să ai prieteni, prieteni care te înțeleg, care au trăit poate ce trăiești tu și care iată îți sar în ajutor, când ai nevoie mai mare.

O surpriză, nesperată, ne-a lăsat efectiv fără cuvinte!

Prietena noastră Sara Turetta de la Save the Dogs and other Animals ne-a donat o mașină cu care să putem transporta, în continuare animăluțele în siguranță, la veterinar!

Un gest cum rar întâlnești și pentru care îi mulțumim din suflet.

A venit într-un moment tare dificil pentru noi și apreciem enorm această mână de ajutor, care ne dă o nouă energie să putem continua să facem ce știm mai bine, să salvăm animale” au transmis cei de la Animal Life pe pagina de Facebook a asociației.

Sara Turetta și-a lansat recent la Sibiu cartea scrisă în limba română „Urme de bucurie și alte amintiri românești ale unei italience”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*