Asociația Comunelor din România – filiala Sibiu a donat 4.000 de lei pentru tinerii calificați la Olimpiada geniilor

Filiala sibiană a Asociației Comunelor din România îi va sprijini pe olimpicii de la Colegiul Național „Octavian Goga” să participe la Olimpiada geniilor.

În numele asociației, suma de 4.000 de lei a fost înmânată ieri de către Valentin Ivan, primarul comunei Sadu și președintele ACoR Sibiu.

„În urma discuților purtate de către membrii Filialei Județene Sibiu a ACoR , s-a decis sprijinirea elevilor olimpici de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, în vederea acoperirii costurilor necesare participării echipei formată din: Marpozan Daniel, Muntean Codrin, Rădac Alexandru, elevi în clasa a X-a I și profesor coordonator Ileșan Florentina-Daniela la Competiția Internațională Olimpiada geniilor – Genius Olympiad – organizată de Oswego State University of New York, în Oswego, New York, în perioada 17-22 iunie 2019. Pe această cale, filiala invită atât autoritățile publice, cât și persoanele juridice din județul Sibiu să susțină performanța acestor elevi care ne fac cinste”, a declarat Ivan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*