Asociația Filantropică Olivia crește numărul de beneficiari

În contextul pandemiei cu noul COVID – 19, Asociația Filantropică Olivia – AFO Sibiu își continuă activitatea și crește numărul de beneficiari: oferă serviciile cunoscute, alimente, produse de igienă și alte produse persoanelor vulnerabile din județul Sibiu.

„Datorită solidarității, generozității și implicării Companiei GLS – General Logistics Systems Romania, Asociația noastră are posibilitatea de a ajuta mai mulți vârstnici și mai multe persoane nevoiașe din municipiul și județul Sibiu, în anul în curs, mai ales în contextul social și sanitar actual”, spune Pădurean Teodor Mihail, președintele Asociației.

Dacă la începutul anului, proiectele AFO Sibiu susțineau peste 100 de beneficiari, cu servicii acordate zilnic, săptămânal sau lunar, acum asociația crește numărul beneficiarilor.

„În prezent atenția noastră se îndreaptă în mod special către vârstnici și persoanelor singure, fără a neglija celelalte categorii defavorizate, pe care le avem cuprinse în proiectele noastre. Un număr de peste 20 de seniori se bucură de diversele forme de susținere prin proiectul nostru destinat acestei categorii sociale, solidaritate pentru persoanele vârstnice: servicii de îngrijire la domiciliu (activități de bază ale vieții zilnice, activități instrumentale pentru traiul zilnic, deplasare, comunicare, șamd ), susținere cu alimente, îmbrăcăminte și produse de igienă. În ultimele zile încă 3 persoane vârstnice au fost cuprinse în acest proiect social”, ne-a declarat Pădurean Teodor Mihail.

Asociația derulează în prezent 4 proiecte sociale și socio-educaționale, iar sprijinul Companiei GLS – General Logistics Systems Romania a avut în vedere toate aceste proiecte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*