Asociația Vatra Satului Săcădate premiază performanța

Absolvenții de liceu și de școală generală din Săcădate care au reușit să termine cu brio cursurile și au fost admiși la licee sau la diverse facultăți, au fost răsplătiți pentru performanțele lor școlare cu diplome și premii de către Asociația „Vatra Satului Săcădate”.

Premierea celor mai merituoși elevi ai satului a ajuns deja o tradiție, în acest an evenimentul ajungând la cea de cincea ediție.

 

Festivitatea de premiere a avut loc duminică în pitoreasca grădină a Asociației Vatra Satului Săcădate, amfitrion fiind președinta Asociației, Anca Groza.

„Asociația “Vatra Satului – Săcădate” premiază performanța pentru al cincilea an consecutiv. Într-un cadru frumos și emoționant, membrii asociaţiei au acordat diplome şi premii tinerilor din comunitate pentru reușita lor la liceu și la facultate. Ne bucurăm pentru rezultatele lor, ne mândrim cu ei, ei sunt viitorul comunității și sperăm ca numărul lor să crească de la an la an. De asemenea, sperăm că, indiferent unde viața îi va purta, să nu își uite rădăcinile și tradițiile comunității în care au crescut”, a declarat Anca Groza, preşedinta Asociaţiei “Vatra Satului – Săcădate”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*