Asociația Vatra Satului Săcădate susține inițiativa „Un spital – o comunitate”

Membrii asociației Vatra Satului Săcădate au hotărât să doneze o sumă importantă din veniturile lor pe anul acesta pentru inițiativa „Un spital – o comunitate”.

Ei speră că implicarea lor îi va motiva și pe alții să susțină acest proiect la Maratonul Internațional Sibiu.

„După cum vedem cu toții, trăim perioada cea mai complicată a existenței noastre de până acum… Iar în astfel de situații trebuie să fim solidari și să ajutăm cum și cu ce putem, fiecare! Orice ajutor, cât de mic, se adună și, în final, contează. Noi suntem o asociație mică. Ne-am străduit să strângem leu pe leu pentru fiecare proiect al comunității noastre. Acum, e vorba tot de comunitate, dar la altă scară, una lărgită.
Am decis să ne «rupem» din fondurile strânse pentru terenul de sport la care muncim și să donăm pentru sănătate. A noastră, a tuturor.
Banii vor merge pentru achiziția de aparatură medicală de necesitate imediată a Spitalului Județean Sibiu, printr-un proiect inițiat de Fundația Comunitară Sibiu. Vă invităm pe toți să susțineți acest proiect atât de necesar și nu uitați: sănătatea este prioritatea zero! Să ne auzim cu bine!”, transmite Anca Groza, președinta asociației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*