Ateliere de creație și voie bună la Creative Buzz

Meșterii faini, talentați și care au crezut în pasiunea lor vin în acest weekend la festivalul handmade Creative Buzz de la Sibiu, ediția cu numărul 16.

„Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, cadouri lucrate cu dăruire, patiserie de casă, activități recreative și distractive pentru pitici, aici e locul, la Forumul German Sibiu din strada General Magheru nr. 1-3. Toate produsele sunt lucrate cu suflet, au un mesaj din partea artizanilor și sunt făcute să aducă bucurie. «Asociația de Poveste», cauza socială pe care o susținem și la această ediție, apărută din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei, este prezentă cu ateliere de creație pentru copii pe parcursul celor trei zile.

Vino devreme, să ai timp de vorbă, o plăcintă de casă și un ceai aromat. Dacă nu ai mai ajuns până acum la noi, este musai să o faci acum, te vom impresiona prin tot ce oferă și înseamnă Creative Buzz. Atmosfera este de poveste, locația uimitoare, iar noi suntem bucuroși să susținem antreprenoriatul creativ din 2014“, transmite Anda Suciu, coordonatoarea proiectului.

Pentru întreaga familie

Această ediţie va avea 35 de expozanţi şi organizatorii pregătesc şi o tombolă cu premii, pentru toţi cei care vor achiziţiona produse.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitatea şi talentul românesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția și producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii și pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un dedicat întregii familii, indiferent de vârstă.

Evenimentul va avea loc de vineri până duminică, între orele 10.00 și 20.00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*