ATENȚIE! Asigurările emise de City Insurance NU mai sunt valabile

Aproximativ 500.000 de poliție de asigurare RCA emise de City Insurance nu mai sunt valabile de astăzi, indiferent de perioada pe care au fost făcute.

Un număr de 498.255 de poliție de asigurare RCA emise de City Insurance nu vor mai fi valabile de astăzi, 12 mai. Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a anunțat denunțarea automată a contractelor, iar șoferii vor fi nevoiți să își facă o nouă poliță RCA, relatează Monitorul de Cluj.

Tribunalul București a admis deja cererea de intrare în faliment pentru City Insurance în luna februari și conform legii, „în termen de 90 de zile de la data pronunțării hotărârii de deschidere a procedurii de faliment, polițele de asigurare încheiate de societatea de asigurare/reasigurare încetează de drept; în aceleași condiții, se vor denunța și contractele de reasigurare.”

Șoferii care mai aveau asigurare City Insurance, dar nu o mai pot utilizat pot cere recuperarea banilor în funcție de perioada de valabilitate rămasă în vigoare.

Șoferii care sunt implicați în accidente rutiere, în postura de păgubiți, după 11 mai 2022, nu vor putea să își recupereze daunele în baza poliței City Insurance, chiar dacă datele înscrise pe ea arată că se află încă în perioada de valabilitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*