ATENȚIE! Modificări în orele de plecare ale unor autobuze

Începând de luni, 23 mai, până la finalizarea lucrărilor la podul de pe Şos. Alba Iulia, se vor modifica orele de plecare din capetele de linie ale autobuzelor de pe traseele profesionale 112 IRMES – SC CONTINENTAL şi 116 Valea Aurie – SC CONTINENTAL după cum urmează:

Pe traseul 112:

–  în sensul de mers spre SC CONTINENTAL, plecarea din capătul de linie IRMES de la ora 14 :10 se modifică. Se va pleca la ora 13 :55.

Pe traseul 116:

– în sensul de mers spre SC CONTINENTAL, plecarea din capătul de linie VALEA AURIE de la ora 14 :20 se modifică. Se va pleca la ora 14 :10.

Totodată, itinerariul şi programul de circulaţie al traseului E1 Magnolia – Colegiul O. Goga se va modifica ȋn sensul că la cursa cu plecare din Magnolia la ora 7 :16, acesta nu va mai trece prin cartierul Zăvoi.

Pentru asigurarea transportului elevilor din cartierul Zăvoi, se va introduce un nou traseu E8 Zăvoi – Şcoala Regina Maria – Colegiul Naţional O. Goga, cu plecare la ora 7 :16 din staţia Zăvoi 1.

Itinerar traseu E8:

Zăvoi – strada Gh. Asachi – Piaţa Iancu de Hunedoara – strada E.A. Bielts – Şos. Alba Iulia – strada V. Cârlova – strada Transilvaniei – Bd. Victoriei – str. Av. Ilie Măcelaru – str. Emil Cioran – Piaţa Unirii – strada A. Şaguna.

„Ȋncurajăm toţi elevii să folosească traseele dedicate lor, pentru a evita aglomeraţia din celelalte mijloace de transport ȋn comun. Programul modificat ȋl veţi putea găsi pe site-ul Tursib precum şi ȋn toate staţiile de pe autobuz”, transmite TURSIB.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*