ATENȚIE! S-a schimbat locul unde se dă proba teoretică pentru permis

La Sibiu se schimbă de luni locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere.

Noua sală de examinare este situată pe strada Andrei Șaguna nr. 9 (în curtea interioară a S.C. Urbana S.A.)

Programul de lucru se va desfășura astfel:

  • Luni în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Marți în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Joi în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Programul de lucru cu publicul poate fi prelungit până la finalizarea susținerii probei teoretice de către ultimul candidat înregistrat pentru susținerea acesteia.

Programarea pentru susținerea probei teoretice se face online pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule la secțiunea Servicii Online – Programare la ghișeu (https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/32/theoryExamination ).

„Această schimbare permite funcționarea unui număr de 10 stații de examinare, comparativ cu 7 stații care funcționau în locația anterioară. Totodată, aduc mulțumiri Mitropoliei Ardealului pentru găzduirea oferită timp de aproape 15 ani, pentru buna colaborare și înțelegere!” transmite prefectul Mircea Crețu.

Potrivit reprezentanților USRPLUS, instituția va cheltui, de acum, aproape de trei ori mai puțin pentru plata chiriei. „Subprefectul Laurențiu Theodoru, împreună cu echipa din Prefectură, a schimbat locații sălii pentru a mări capacitatea de examinare și a reduce cheltuielile de chirie. În noua sală vor fi 12 stații de examinare și chiria 438,75 euro (2.160 de lei), iar în veche sală erau 6 stații de examinare și chiria lunară de 1.231 euro, respectiv 5.840 lei”, se arată într-un comunicat al USRPLUS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*