Atenție șoferi! În weekend se așteaptă valori mari de trafic pe Valea Oltului

În această perioadă pe DN 7, Valea Oltului, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă în zona localității Boița, traficul rutier se desfășoară îngreunat, avertizează polițiștii sibieni.

Dat fiind faptul că este sfârșit de săptămână, se anticipează creșteri semnificative ale valorilor de trafic, îndeosebi vineri și duminică, răbdarea și fair – play-ul fiind calități importante de care trebuie să dea dovadă șoferii care circulă pe acest tronson de drum și nu numai.

„Dacă Valea Oltului este pe traseul dumneavoastră de deplasare, vă recomandăm să vă alocați o marjă de timp mai mare în cazul în care vă propuneți să ajungeți la destinație la o oră prestabilită!

În plus, vă recomandăm să respectați regimul legal de viteză impus pe tronsonul de drum, să semnalizați din timp și să vă asigurați foarte bine înainte de a schimba direcția de deplasare, să păstrați distanța de siguranță față de cel care circulă în față și să respectați cu strictețe semnalizarea rutieră și indicațiile polițiștilor rutieri care dirijează traficul în zonă” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*