Atenție, șoferi! Pericol de MOARTE pe strada Viitorului, în zona limitatorului de înălțime

Autoritățile nu au luat nici o măsură, după ce Mesagerul de Sibiu a relatat că limitatorul de înălțime de pe strada Viitorului prezintă pericol iminent.Situația tocmai s-a înrăutățit și mai mult. Sistemul de siguranță improvizat cu o bandă adezivă a cedat, așa cum era de așteptat, iar bara transversală poate cădea oricând peste o mașină, consecințele fiind cu siguranță mortale.

Prin zona podului de cale ferată de pe strada Viitorului, după fosta fabrică Libertatea, circulă zilnic mii de mașini, aceasta fiind una dintre cele două intrări în cartierele Reșița și Lupeni.

În ediția de vineri, 2 martie, Mesagerul de Sibiu a publicat scrisoarea și fotografiile trimise de un cititor din cartierul Reșița, care ne avertiza cu privire la acest pericol.

Așteptăm în continuare ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția sau Primăria Sibiu să intervină pentru a preveni o tragedie.

One Comment

  1. Nici o problema ;am o „prietena „care circula zilnic pe aici si daca s-ar putea …ar fi un deces onorabil pentru toata activitatea distructiva care o caracterizeaza pe parcursul anilor 2015-2017 cat a detinut functia de MANAGER.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*