Atenție, șoferi! Primăria anunță lucrări pe bulevardul Vasile Milea

După bulevardul Corneliu Coposu, Șoseaua Alba Iulia și Calea Cisnădiei, următoarea arteră importantă care intră în reparații este bulevardul Vasile Milea.

Lucrările de reparații se vor efectua în perioada 7-21 mai, pe două dintre tronsoanele acestei străzi: cel dintre Calea Dumbrăvii și str. Oituz și cel dintre str. Semaforului și girația de la ieșirea din Sibiu spre Shopping City. Echipele vor începe lucrul de la intersecția cu Calea Dumbrăvii.

În prima etapă se va freza asfaltul vechi, apoi se va așterne noul strat de asfalt. Reparațiile se vor executa sub trafic, dar cu instituirea unor devieri de pe benzile pe care se lucrează. Pentru a evita blocajele în trafic, șoferii sunt sfătuiți să aleagă rute alternative.

Cel de-al treilea tronson al bulevardului, cel dintre strada Semaforului și strada Oituz, va intra în lucru din 22 mai. Pe lângă înlocuirea stratului asfaltic de pe carosabil, pe acest tronson se vor schimba și bordurile și se vor repara trotuarele.

Lucrările de reparații continuă în luna mai

Reparațiile începute pe Șoseaua Alba Iulia continuă. În prezent, se lucrează la reabilitarea trotuarelor de pe tronsonul dintre Metro și Aeroport. Din 15 mai vor începe lucrările pe tronsonul dintre strada Morilor și strada Maramureșului. Pe această porțiune se va lucra la refacerea trotuarelor și instalarea de borduri noi și se va așterne un strat nou de asfalt.

Din 21 mai se va înlocui asfaltul de pe carosabil în Piața Unirii, pe tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și Hotel Ramada.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*