UPDATE Ați văzut-o? Sunați la Poliție

Poliţiştii sibieni caută o fată în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de acasă, din localitatea Saroș pe Târnave, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Conform Poliției, duminică, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 30.08.2020, fiica sa BOLDIJAR GHEORGHINA MARIA,  în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă la cerșit, în municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate 40 kg, ochi căprui, păr drept, blond roșcat, de lungime medie.

La data dispariției purta colanți de culoare maro animal – print și un maiou de culoare albă.

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE: Poliția Sibiu: Azi, în jurul orei 11,30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat-o pe minora Boldijar Gheorghina Maria pe raza municipiului Sibiu. Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată reprezentanților DGASPC Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*