Au câștigat experiență

FC Hermannstadt a pierdut în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe într-un meci amical, disputat ieri pe Stadionul Municipal Sibiu.

Partida s-a disputat fără spectatori în tribune și în conformitate cu restricțiile și normele impuse de protocolul sanitar anti-Covid-19, fiind transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook a clubului sibian. Tehnicianul Ruben Albes a început meciul în următoarea formulă: Pop – Belu, Viera(cpt), Saaed (jucător în probe), Bastos – Baba, Addae – Buzan, Mayoral, Elbers – Fortes; rezerve: Cristiano, Osan, Dalbea, Sintean, Pires. În cele din urmă, fotbaliștii lui Albes au cedat în fața adversarilor de la Sepsi cu 1-2, golul echipei sibiene fiind înscris de Fabio Fortes.

Tot ieri, echipa a doua a clubului local a jucat în deplasare contra celor de la Viitorul Dăești, în Liga a III-a, seria a VII-a. Antrenorul principal Dorin Zotinc i-a trimis în teren pe: Bogdan Comăniciu, Cristobal Oprișor, Benjamin Hanzu, Tudor Stoian, Robert Stojec, Eduard Dancu, Gheorghe Gligorea, Florin Standima, Gabriel Sulea, Sergiu Tineiu și Adrian Ster. Rezerve au fost Agârbiceanu și Duțu.

La capătul celor 90 de minute, FC Hermannstadt II a pierdut cu 3-2, ambele goluri ale echipei noastre fiind marcate de Adrian Ster, MVP-ul meciului.

„Echipa din Dăești cuprinde foști jucători de primă divizie, iar meciul s-a disputat în condiții foarte grele. FCH2 a făcut deplasarea cu un lot redus numeric, în condițiile unor jucători indisponibili din cauza unor probleme de sănătate”, au explicat reprezentanții AFC Hermannstadt.

O altă veste de la oficialii FCH este întoarcerea lui Raul Opruț, care a părăsit cantonamentul U21 după ce a fost accidentat în meciul din Ucraina. „La revenirea în țară, fundașul nostru de bandă stânga a efectuat un RMN și s-a constatat că nu va putea fi recuperat în timp util până la următorul meci internațional, cu Malta U21. Așadar, Raul a revenit la Sibiu și sperăm ca acesta să se recupereze în timp util pentru meciul cu UTA din Liga I”, au mai anunțat cei de la AFC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*