Au făcut scandal și au ajuns în arest

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei sibieni, o femeie și doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, cei doi bărbați în vârstă de 16, respectiv 46 de ani și femeia în vârstă de 36 de ani sunt bănuiți că, la data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 16,00, în timp ce se aflau pe strada Țiglari din municipiul Sibiu, pe fondul unor conflicte mai vechi, l-ar fi agresat pe un sibian în vârstă de 34 de ani, lovindu-l cu pumnii și picioarele, precum și cu obiecte ascuțit înțepătoare, fără a-i fi pusă viața în pericol.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 14 aprilie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii celor trei presupuși agresori, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*