Au fost identificați cei care au aruncat gunoaie în albia râului Avrig

Poliția Locală Avrig a identificat persoanele care au depozitat gunoi pe malurile și în albia Râului Avrig. Este vorba despre 13 bărbați și femei, toți cu domiciliul pe Strada Râului din localitate.

Aceștia au fost somați, în scris, să igienizeze zonele din spatele caselor în care locuiesc, în termen de 48 de ore. 11 dintre cei somați nu s-au conformat și au fost amendați cu câte 2500 de lei fiecare.

Descărcarea sau depozitarea gunoiului pe malurile și în râurile de pe raza UAT Avrig sau în apropierea lor este interzisă și constituie contravenție conform art.12, lit. l din HCL 64/2019.

Amănunte despre gunoaiele aruncate la întâmplare în albia râului Avrig găsiți AICI.

„În cazul în care nu achită amenda în 30 de zile, contravenienții vor face muncă în folosul comunităţii. Ei vor fi trimiși în instanţă, iar judecătorii vor decide câte zile de muncă în folosul comunităţii trebuie să facă, nu înainte însă de a verifica dacă persoana are bunuri ce pot fi executate. Astfel, cei care nu îşi plăteasc amenzile vor ajunge să deszăpezească drumurile, să strângă gunoaiele din parcuri și albiile râurilor sau să măture străzile”, explică primarul Adrian David într-o postare pe pagina de Facebook a primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*