Au fost validate scenariile săptămânii viitoare pentru școli. Câți copii merg la școală

Încă 77 elevi au trecut azi în online, din cauza cazurilor COVID.

Potrivit ISJ, au fost raportați 2 elevi și un cadru didactic confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Repartiția celor 2 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este următoarea:

– 2 elevi din ciclul liceal (clasele IX – XII): Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu.

Cadrul didcatic confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este încadrat la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză Sibiu.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 03.12.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

După scăderea incidenței sub 3 la mie în municipiul Sibiu, Blăjel, Hoghilag și Șelimbăr, elevii din unitățile de învățământ de aici, care învățau online din cauza ratei de vaccinare a personalului angajat de sub 60%, au revenit azi la învățarea „față în față” (694 elevi).

Prin urmare, azi doar 5 unități de învățământ mai au orele în sistem online (562 elevi) din cauza ratei reduse de vaccinare a personalului angajat (Grădinița cu Program Normal Apoldu de Jos, Școala Gimnazială Boița, Grădinița cu Program Normal Boița, Grădinița cu Program Normal „Havila” Cisnădie) sau din alte cauze (Școala Postliceală Sanitară „Henri Coandă” Sibiu).

791 elevi (Grădinița cu Program Prelungit Nr. 42 Sibiu, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială Româno-Finlandeză Sibiu, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Școala Gimnazială „Georg Daniel Teusch” Agnita, Școala Gimnazială Blăjel, Școala Gimnazială Hoghilag, Școala Gimnazială Valchid, Grădinița cu Program Prelungit „Kinderklub Maranata” Șelimbăr) s-au întors de astăzi la cursuri.

Astfel, de la reînceperea semestrului întâi, 54 cadre didactice și 166 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

1.047 de preșcolari și elevi (1,58%), din cei existenți în unitățile de învățământ au avut azi ore online.

În ședința Consiliului de Administrație al ISJ Sibiu de azi, s-au validat scenariile pentru desfășurarea cursurilor din unitățile de învățământ ale județului Sibiu, scenarii pentru săptămâna 06 – 10.12.2021.

Din totalul celor 351 de unități de învățământ, pentru 348 unități de învățământ a fost validat senariul 1 (învățământ „față în față”), iar 3 unități de învățământ vor desfășura orele în sistem online (190 de preșcolari și elevi).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*