Au intrat peste iubite, deși aveau ordin de protecție

Joi noaptea, o femeie din Rășinari a sesizat telefonic faptul că în curtea imobilului se află soțul său, împotriva căruia era emis de către polițiști un ordin de protecție provizoriu și împotriva căruia s-a dispus măsura evacuării din locuința comună.

La fața locului polițiștii l-au identificat pe bărbat (în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Rășinari), iar în urma administrării probatoriului împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru încălcareaa măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Azi, bărbatul este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Un caz similar a fost înregistrat în municipiu Mediaș. La data de 28 iulie, în jurul orei 12:00, în urma intervenției polițiștilor la un apel 112 privind un caz de violență domestică, împotriva bărbatului (în vârstă de 41 de ani, din Mediaș) acuzat de amenințare a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Câteva ore mai târziu, respectiv 19:00, femeia a revenit cu apel 112 și a sesizat că bărbatul a încălcat ordinul de protecție, deplasându-se la domiciliul acesteia atât la ora apelului 112, cât și în jurul orei 17:00.

În urma administrării probatoriului împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu (art. 47 alin. 2 din Legea 217/2003).

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate de către polițiștii Poliției Municipiului Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*