Au proiecte pentru Tălmaciu

Nicolae Basaraba. primar TalmaciuÎn urma alegerilor locale din 5 iunie, orașul Tălmaciu este condus de o administrație nouă. Este vorba, în primul rând, despre primarul ales Nicolae-Petru Basarabă (PSD), care va face echipă cu viceprimarul Ion Dacian, desemnat cu ocazia ședinței de constituire a Consiliului Local. Ion Dacian este fost cadru militar și în ultimul timp a fost șeful Serviciului de Evidența Persoanelor.

Cei doi s-au apucat deja de treabă. „Vom continua programul de dezvoltare şi înfrumusețare permanentă a orașului nostru şi a-l apropia de standardele europene.Pentru aceasta, mă bazez pe experiența acumulată în cei 12 ani de consilier local, precum şi pe cea dobândită ca manager al propriei firmei, pe care am înființat-o cu 25 de ani în urmă, împreună cu familia mea, având în prezent un număr de 28 de angajați“, susține Basarabă. Acesta este căsătorit și are doi copii.

Edilul-șef a promis că va face echipă cu consilierii locali pentru a promova proiectele pe care și le doresc tălmăcenii. Totodată, acesta va conlucra și pentru promova proiectelor în parteneriat cu Consiliul Județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*