Au speriat etilotestul. Șoferi rupți de beți în trafic

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 00,15, în Agnita, polițiștii au oprit pentru control un autoturism, condus pe strada Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 42 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Și de această dată s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale în conformitate cu prevederile articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 03,00, pe strada Șelimbărului din orașul Cisnădie, polițiștii au testat alcoolscopic un alt conducător auto, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul, localnic în vârstă de 34 de ani, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*