Aur pentru pompierii sibieni la competițiile sportive | FOTO

Colonelul Cosmin Balcu, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, a premiat cadrele care au obținut rezultate deosebite la competițiile sportive desfășurate în acest an.

Festivitatea a avut loc vineri, 5 iunie, la sediul ISU Sibiu.

Aur la Campionatul Național de Atletism și Cros

În perioada 19 – 22 mai, la Poiana Brașov s-a desfășurat etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, la care au participat zeci de pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și reprezentanți ai aparatului central din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost reprezentat la această competiție de plutonierul Andrei Oprea, care s-a clasat pe locul I la săritura în lungime, obținând o binemeritată medalie de aur.
Oprea a obţinut acelaşi loc I şi la faza pe Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, ce s-a desfăşurat la Râmnicu Vâlcea, în perioda 22-24 aprilie.

Cupa Asociația Sportivă a Pompierilor din România la tenis de masă

La faza interjudețeană a Campionatului de Tenis de Masă, Cupa Asociația Sportivă a Pompierilor din România, pompierii sibieni au fost reprezentați și în acest an de plutonierul adjutant șef Cornel Migea. Acesta a obținut locul III la categoria de vârstă peste 45 de ani, urmând să reprezinte Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu la faza finală a competiției. “ÎI dorim să se întoarcă învingător în această ultimă etapă a campionatului de tenis de masă!”, transmite căpitanul Bianca Sabău, ofițer de relații publice al ISU Sibiu.

Cupa Prieteniei Bergenbier

Echipa de fotbal a ISU Sibiu a câștigat locul I la etapa zonală a Competitiei de fotbal între prieteni – “Cupa Prieteniei Bergenbier” – ediția a II-a. „Echipa I.S.U. Sibiu este formată din: cpt. Mircea Stănciulescu, plt. maj. Tănase Gabriel, plt. maj. Şerban Popuşoi, plt. maj. Vasile Iulian Piţigoi, plt. maj. Mihai Florin Radu, plt. maj. Adrian Presecan, plt. maj. Alexandru Gorcea, plt. maj. Răzvan Trif, sg. maj. Iulian Alberto Spinciu. Îi felicităm și le mulțumim pentru toate momentele în care ne-au făcut să ne simțim mândri și onorați să le fim colegi!”, a adăugat Bianca Sabău.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*