Licitație în sprijinul copiilor cu autism! Obiecte de colecție

Asociația Sfântul Casian din Mediaș organizează în această perioadă a doua ediție  a licitației cu articole sportive donate de către nume mari ale  sportului românesc. Zilnic au loc licitații, până acum fiind scose la vânzare tricourile semnate de fotbaliști celebri, dar și o rachetă de tenis a lui Ilie Năstase, minge semnată de Simona Halep, mănuși semnate de Helmut Duckadam, etc…

Licitația are ca scop strângerea de fonduri pentru copii diagnosticați cu autism din Mediaș și satele limitrofe.

Licitația a început în data de 1 decembrie și se încheie în 20 decembrie 2022. Aceasta are loc pe pagina de Facebook a asociației: Sfantul Casian Mediaș Asociație.

Zilnic vor fi scoase la licitație un număr de 2-3 obiecte, numărul acestora fiind în jur de 40.

Toți cei care își doresc un tricou sau alte obiecte sportive, dar în același timp vor să facă o faptă bună pentru copiii cu autism sunt invitați să participe la licitație.

„Autismul nu trebuie să fie o sentință definitivă. Urmând în mod consecvent o terapie adecvată, simptomele pot fi ameliorate .

Acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul dumneavoastră. Fiecare persoană resimte în urma unei fapte bune făcute, bucuria de a contribui la binele și fericirea cuiva.

Bucură-te de un articol sportiv semnat de către idolul tău din lumea sportului și în același timp ajută un copil cu autism să facă un pas în față.

Rămâneți aproape de noi pentru a vedea obiectele.

Licitația începe în data de 01 decembrie și se încheie în 20 decembrie 2022. Aceasta va avea loc pe pagina de facebook a asociației: Sfantul Casian Mediaș Asociație.

Zilnic vor fi scoase la licitație un număr de 2-3 obiecte, numărul acestora fiind în jur de 40” au transmis reprezentanții Asociației Sfântul Casian Mediaș.

Ieri au fost licitate două obiecte de colecție: mănuși semnate de portarul Helmut Duckadam și o minge semnată de Echipa Națională a României 2022, precum și două tricouri ale echipei naționale, semnate de Adrian Ilie și respectiv, Gheorghe Popescu.

„Licitația continuă cu noi obiecte sportive

4-Decembrie 2022

11-Tricou Echipa Națională semnat de Adrian Ilie

12-Tricou Echipa Națională semnat de Gheorghe Popescu

13-Mănuși semnate de portarul Helmut Duckadam ( obiect de colecție )

14-Minge semnată de Echipa Națională a Romaniei 2022 ( obiect de colecție )

Nu uitați de obiectele din prima postare

Fotomodel: Stefania Costache ( Lolrelai )

Foto by Ime David“, a transmis organizatorul licitației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*