Automat de vânzare a echipamentelor de protecție, amplasat la Piața Vasile Aaron

Sibienii care își fac cumpărăturile de la piața agroalimentară din cartierul Vasile Aaron au acum la dispoziție un automat non-stop de unde pot cumpăra mănuși, măști de protecție sau gel dezinfectant.

Aparatul se află chiar la intrarea în piața de pe strada Semaforului, este al doilea din municipiul Sibiu și a fost amplasat astăzi de către aceeași firmă care deține și automatul de la Piața Cibin.

Prețul unei măști de protecție cu 3 straturi este de 3,5 lei, o mască de protecție FFP2 costă 20 lei, iar gelul dezinfectant costă 10 lei pentru 40 ml sau 25 lei pentru recipientul de 500 ml. De asemenea, aparatul oferă ochelari de protecție la 15 lei sau seturi cu o mască și două perechi de mănuși la 5 lei ori două măști și patru perechi de mănuși la 10 lei.

Plata poate fi făcută atât în numerar, cât și cu cardul, inclusiv folosind carduri contactless.
„Considerăm că este un demers util atât pentru sibienii care merg la cumpărături, cât și pentru producătorii locali care își vând marfa prin intermediul pieței. În următoarea perioadă, vom instala un automat și în Piața Rahova, astfel încât toate piețele agro-alimentare din Sibiu să aibă această facilitate”, a declarat Gheorghe Vintilă, reprezentantul firmei Visto International.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*