AVARIE la magistrala de apă | FOTO-VIDEO

Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul nopții de 8/9 noiembrie s-a produs o avarie la conducta de transport Dn 600, pe strada Aviației din cartierul Turnișor.

„Echipele de intervenție sunt la fața locului, astfel încât remedierea defectului va fi efectuată în cel mai scurt timp posibil”, au dat asigurări reprezentanții operatorului.

Pe durata lucrărilor se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest, la abonații din zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și în localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. În funcție de consumul din rețea, pot apărea situații de întrerupere totală a furnizării.

„Tronsonul de conductă defect face parte dintr-o amplă lucrare de înlocuire a magistralei Dn 600, investiție în derulare, finanțată din surse proprii ale Apă Canal Sibiu SA.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a patru autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202”, au mai precizat cei de la Apă Canal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*