Aveți probleme cu serviciile de taxi la Aeroportul Internațional Sibiu? Semnalați

Accesul de la și la Aeroportul Internațional Sibiu spre orice punct al orașului Sibiu este facil, durata medie a distanței dintre acesta și principalele puncte din oraș se poate efectua într-un interval de timp cuprins între 15 și maxim 30 minute, în funcție de trafic, fie cu mijloc de transport în comun, fie cu servicii de transport în regim taxi, informează Aeroportul Internațional printr-un comunicat.

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor care sosesc la aeroportul sibian la orice oră, în zona de sosiri sunt afișate informații care cuprind datele de contact și tarifele practicate de către principalii furnizori de servicii de transport în regim taxi la nivelul orașului Sibiu, precum și distanțele și costurile aproximative spre principalele puncte din oraș, dar și spre localități din județele limitrofe.

Activitatea de transport de persoane în regim de taxi la Aeroportul Internațional Sibiu se desfășoară conform unui Regulament elaborat în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Regulamentul este disponibil spre consultare pe website-ul www.sibiuairport.ro, în meniul Pasageri, secțiunea Acces – Taxi.

În cazul în care pasagerii întâmpină diverse situații necorespunzătoare în ceea ce privește accesul la serviciile de transport în regim taxi la Aeroportul Internațional Sibiu, aceștia sunt încurajați să le semnaleze aeroportului în mod direct, fie folosind secțiunea Contact, Formular Contact – Reclamație taxi disponibilă pe www.sibiuairport.ro, fie prin scanarea codului QR disponibil în cadrul informațiilor afișate în zona sosiri a terminalului de pasageri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*