Aviz IUBITORILOR de FELINE: Asociația PAN caută voluntari pentru adăpostul de pisici

Blăniță pufoasă, pernițe moi, mustăți lungi, gheruțe ascuțite, năsuc umed și catifelat. La toate acestea se adaugă o atitudine unică, capricioasă, de-a dreptul arogantă pe alocuri. Cine adoră aceste însușiri, știe că este vorba despre o felină domesticită (vorba vine),  o pisică. Și tocmai de iubitorii de pisici este nevoie acum! Asociatia PAN (Asociația pentru Protectia Animalelor si a Naturii) caută voluntarii pentru adăpostul de pisici. Doar iubitori de feline, dedicați și dispuși să aloce din timpul lor liber capricioaselor patrupede.

Se spune că pisicile au sclavi, nu stăpâni. Și doar iubitorii de feline înțeleg cu adevărat ce înseamnă această metaforă.
În realitate, pisicile sunt foarte independente și descurcărețe, au o atitudine total diferită de cea a câinilor, una de superioritate. Cu toate acestea, felinele sunt capabile să-și iubească omul cel puțin la fel de mult cum o fac câinii. Doar că au felul lor de a-și arăta afecțiunea. Iar odată ce ai descoperit carisma felinelor, nu ai cum să nu le îndrăgești.
Însă, la fel ca toate animalele domesticite de om, și felinele ajung victime ale oamenilor: abandonate, maltratate. Cele mai multe își găsesc sfârșitul pe străzi, iar cele norocoase, ajung și adăposturi. Așa cum sunt cele care a ajuns în adăpostul Asociației PAN. Iar acum, ele au nevoie de cineva care să se le îngrijească, să se joace cu ele și să le ajute să uite de traumele trăite pe străzi.
”Pisicuțele din adăpost au nevoie de voi! Căutăm voluntari care să ne ajute cu întreținerea adăpostului de pisici. Acest voluntariat combină utilul cu plăcutul. Ai grijă de feline, te joci cu ele, însă te și asiguri că trăiesc într-un mediu curat.
Există camera sănătoaselor și carantina.
Sunt multe lucruri de învățat și în timp vei afla multe lucruri noi despre animale și cum funcționează o asociație.
Poți de altfel să ajuți pe partea de marketing sau să fii fotograful pisicuțelor. Să ajuți cu preluarea cazurilor și vizitele la veterinar.
Ce zici? Ești gata să ne ajuți în salvarea acestor suflete nevinovate?
Pentru a aplica, te rog completează formularul: https://bit.ly/35ORhwe”, este apelul celor de la Asociația PAN.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*