AVRIG: Lucrările pe Prundu Mic, aproape de final

Încă o stradă din Avrig este aproape gata! Lucrările de modernizare a Străzii Prundu Mic au vizat realizarea unei noi rețele de colectare a apelor pluviale, lucrări de asfaltare și amenajare trotuare, precum și două parcuri, amenajare parcări și spații verzi.

“Felicitări constructorului Geiger Transilvania care, așa cum ne-a obișnuit, a dat dovadă de profesionalism și seriozitate și va finaliza lucrarea cu câteva luni înainte de termenul stabilit. Au fost deja realizate lucrările de structură, inclusiv primul strat de asfalt, urmând să fie executate lucrările de amenajare a spațiilor verzi, ridicarea în cotă a căminelor, urmând ca, în maximum două săptămâni să se toarne ultimul strat de asfalt și apoi traserea marcajelor rutiere și montarea semnelor de circulație“, a explicat primarul Adrian David, aflat într-o vizită pe șantier.
“Lucrările de modernizare a Străzii Prundu Mic au fost mult – așteptate de locuitorii din zonă și ne bucurăm să le putem da vestea că șantierul va fi închis înainte de termenul stabilit inițial. Sunt în curs de amenajare cele două parcuri – unul la intersecția străzilor Prundu Mic cu Unirii și celălalt în apropiere de Podul lui Moise. Ambele vor avea spații verzi și locuri de joacă pentru copii”, a precizat și viceprimarul Ciprian Stoișor.
Valoarea totală a investiției se ridică la 6.500.000 lei, cu TVA inclus, recepția lucrărilor urmând să fie făcută la începutul lunii decembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*