Avrigul merge spre baraj

Drumul spre Liga a III-a a echipei FC Inter, cea mai titrată și totodată cea mai nouă grupare sibiană, a fost barat de FC Avrig.

Marți, în derbiul campionatului județean (Liga a IV-a), elevii lui Trohin au cedat în deplasare, scor 2-5 (1-1), după un final pe care l-au ratat complet.

Repriză echilibrată

Din postura de lideră a clasamentului, FC Inter a început „sus“, a încercat să forțeze deschiderea scorului, a avut și câteva oportunități, însă golul a picat în poarta sibiană. A înscris Alexandru Stan (‘27). Bucuria gazdelor a fost însă de scurtă durată, Cătălin Nasta restabilind egalitatea după numai 2 minute. Duelul a fost aprins, însă miza partidei și-a pus serios amprenta asupra evoluției jucătorilor. Până la pauză, atacurile au fost sterile, iar loviturile decisive au părut a fi păstrate pentru actul secund.

Pe contraatac

La reluare, FC Inter a continuat să forțeze golul, însă FC Avrig s-a apărat precis, ba mai mult, a reușit să puncteze în 2 rânduri, în minutele 54 și 64, spre deznădejdea staff-ului de conducere sibian. Trohin a reacționat imediat, i-a aruncat în luptă pe Armenean, Tili și Dragomir, primul reușind să înscrie pentru 2-3 și să reaprindă speranța. Era în minutul 84. Cu toate liniile aruncate în atac, sibienii s-au văzut surprinși în două rânduri, de Morariu (‘88) și apoi Vlădulescu (‘90), pentru un 2-5 care anulează aproape toate șansele sibienilor de a merge în acest an la baraj, pentru accederea în Liga a III-a.

În aceeași etapă, AFC Arsenal Sibiu a cedat pe teren propriu, 1-3 (0-2) cu CS Alma Sibiu.

Final de sezon

Aseară s-au disputat meciurile din cadrul penultimei etape, cu FC Inter neprogramată, iar FC Avrig, acasă, cu Arsenal Sibiu. În ultima etapă, FC Inter va întâlni pe Stadionul Obor echipa Arsenal Sibiu (sâmbătă 8 mai, ora 11), în timp ce FC Avrig, cel mai probabil deja calificată la baraj, întâlnește, pe Pietricica, FC Interstar (sâmbătă 8 mai, ora 17). (M.P.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*