Avrigul reprezentat în Cehia în cadrul unui program Erasmus+

În perioada 7 – 13 martie, o delegație ce reprezintă orașul Avrig, participă la cea de-a doua mobilitate din cadrul proiectului „Nos Seniors Connectės”, derulat prin Programul ERASMUS+, în Republica Cehă.

Deplasarea a fost organizată de Grupul de Acțiune Locală ” Sfântul Ioan de Nepomuk”, partener în cadrul proiectului, alături de primăriile franceze din Ploeuc – L’Hermitage și Pledran, Primăria Bartoszyce (Polonia) și Primăria orașului Avrig. Printre invitați, se numără primari, consilieri locali, viceprimari și consilieri departamentali din țările partenere. Din delegația care reprezintă Avrigul, fac parte angajați ai Primăriei Orașului Avrig și consilierul local Sanda Grigoraș.

În săptămâna petrecută în Cehia, grupul român, alături de celelalte delegații, participă la o serie de activități, care vizează propuneri de soluții și măsuri pentru a se evita izolarea persoanelor varstnice.

Programul pregătit de gazde cuprinde întâlniri oficiale, vizite la două așezăminte de ocrotire socială pentru persoanele vârstnice, sesiuni de informare și comunicare și vizite la câteva obiective turistice.

Următoarea mobilitate, derulată în cadrul proiectului, este programată pentru sfârșitul lunii mai – începutul lunii iunie, la Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*