Avrigul va găzdui prima etapă din cadrul 4V Rally Raid Championship 2022

Avrigul va fi gazda primei etape din cadrul 4V Rally Raid Championship 2022, care se va desfășura în perioada 24 – 25 iunie. Cei mai buni piloți din România, de la clasele auto, SSV, moto și quad se vor întrece, timp de două zile, pentru supremație, pe un traseu special, în Avrig și împrejurimi.

Prima etapa dintre cele 4 ale cupei 4V Rally Raid Romania 2022, se apropie de start, iar anul acesta, startul se va da la Avrig. Alături de cei mai buni piloți români de la clasele auto, SSV, moto și quad își vor tura motoarele și își vor testa îndemânarea pe traseele din împrejurimile Avrigului și câteva nume arhicunoscute în lumea competițiilor de prifil: campionul Juraj Varga din Slovacia – clasa Profi QUAD, echipajul Miroslav Zapletal/Marek Sykora din Cehia – clasa Profi Auto, ambii concurenți și în Raliul Dakar, František Macháček/Petr Hauptman din Cehia, un experimentat echipaj participant la întrecerile importante de rally raid din Europa, dar și mulți alții ca ei care au descoperit în România trasee numai bune pentru antrenament.
La linia de start, se va alinia și un echipaj din Ucraina, la clasa Profi SSV, format din Kompan Artem/Solopov Andrew, concurând alături de cele 50 de echipaje înscrise în competiție.
Organizatorii le-au pregătit concurenților un traseu special. Nu mai puțin de 250 de kilometri, care cuprind pașuni, drumuri forestiere, văi și pante abrupte, indicați în cel mai mic detaliu într-un road-book realizat la cele mai înalte standarde, vor reprezenta „terenul de joacă“ pentru toți cei implicați în concurs. Parcul tehnic, locul în care vor fi expuși bolizii, va fi amplasat in curtea Palatului Brukenthal din Avrig și va putea fi vizitat vineri 24 iunie si sambata 25 iunie în intervalul orar 18.00 – 21.00.

Foto: 4vrallyraid

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*